Sobre nosaltres

Assessors amb més de 25 anys d'experiència

CASTRO ASSESSORS

Assessoria laboral Castro està formada per un equip d’experts professionals titulats i col·legiats amb més de 25 anys d’experiència, per prestar-li els nostres serveis a l’àmbit laboral, fiscal, tributari i comptable.

Per què triar els serveis amb

Assessoria Castro?

Els nostres serveis estan enfocats en l’assessorament, gestió i serveis jurídics laborals, així com gestió fiscal, tributària i comptable de la persona fìsica treballadora, autònoma i la petita i mitjana empresa.

Assessorem i realitzem tota mena de tràmits i gestions a particulars i empreses en la seva relació amb les diverses administracions públiques.

Oferim un tracte directe i personalitzat al client prioritzant la satisfacció i buscant la millor solució que s’adapti a les seves necessitats.

Seleccionem com a col·laboradors els millors professionals en activitats complementàries, com ara assegurances, entitats acreditades com a serveis de prevenció, notaries i enginyeria industrial, etc… per proporcionar un servei integral de la màxima qualitat.

El nostre despatx professional està acreditat com a PAE (Punt d’Atenció a l’Emprendedor) en col·laboració amb el Ministeri d’Industria, Comerç i Turisme.

Awards & Achievement

Odio eget facilisis elit malesuada tellus in aliquam mi et orci, feugiat non bibendum posuere consectetur venenatis nisi nulla eget integer sit odio nibh amet, urna, ornare dignissim dolor a varius consectetur tristique nunc, enim, sagittis

Vols que t'atengui un dels nostres assessors?

Envia’ns un missatge per rebre atenció personalitzada amb un assessor especialitzat.
També pots trucar per telèfon o visitar-nos a la nostra oficina a Mataró.